Kayseri

Minik Alperen’in korkunç ölümü! Otopsi raporu tüyler ürpertti

12:54 12 Ocak 2021 27 Yorum Var
Minik Alperen’in korkunç ölümü! Otopsi raporu tüyler ürpertti

Kayseri'de annesi Emel Öner'in sevgilisi Harun Sezer tarafından dövülerek öldürüldüğü ileri sürülen 3 yaşındaki Alperen Ekinci cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı.

Dosyaya giren raporda Alperen'in genel beden travmasına bağlı kafatası kırığı ile birlikte beyin kanaması ve beyin dokusuna verilen zarar sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Öte yandan sanıklar hakkında kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.
Pınarbaşı ilçesi Güney Mahallesi Güney Sokak'ta geçen yıl 15 Haziran'da meydana gelen olayda Harun Sezer, 1,5 yıldır birlikte yaşadığı Emel Öner'in ilk evliliğinden olan oğlu Alperen Ekinci'yi yumruk ve tekme darbeleriyle öldürdü.

'Yaralama' gibi suçlardan da sabıkası bulunan Harun Sezer, Alperen Ekinci'nin cansız bedenini eve 100 metre mesafedeki mezarlığa gömdü.

Emel Öner, cinayetten 1 hafta sonra 21 Haziran'da durumu Harun Sezer'in akrabalarına anlattı. Harun Sezer, bu sırada kaçtı. Sezer'in akrabalarının ihbarı üzerine anne Emel Öner, gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alperen'in cesedi ise gömüldüğü yerden çıkarılıp, otopsi yapıldıktan sonra toprağa verildi. Harun Sezer de 29 Haziran'da polisin çalışması sonucu yakalanıp, mahkemece tutuklandı.

Sanıklar hakkında Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'çocuğu ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

OTOPSİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Alperen Ekinci’nin ölümünün ardından yapılan ön otopsi raporu ortaya çıktı. Dosyaya giren raporda, her iki adale grubunun kanamalı bulunduğu, kafa kubbe kemiklerinin incelenmesinde, sağ temporal (sağ beyin lop) 4.5x3.5 santimetrelik pencere tarzında çökme kırığı görüldüğü anlatıldı. Boyna bası bulguları da tespit edilen Alperen Ekinci’nin, künt genel beden travmasına bağlı kafatası kırığı ile birlikte beyin kanaması ve beyin dokusuna verilen zarar sonucu öldüğü belirtildi. Alperen’den alınan numunelerin Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı Morg ve Kimya İhtisas Dairesine gönderilmesine de karar verildiği öğrenildi.

YORUMLAR

27 Yorum Var
  • ucrun 3 yıl önce Şikayet Et
    sonra da biz kısas istedik mi şeriat istedik mi suçlu ilan ediliyoruz.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İslam ahlakından uzaklaştıkça güven ve huzurdan da uzaklaşıyoruz. Allah c.c ıslah eylesin. ÂMÎN
    Cevapla
  • Abdullah küçük 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır...böylesine masum bir çocuğun katledenin aldığı 1 saniyelik nefes bile fazladır...
    Cevapla
  • Mustafa Coban 3 yıl önce Şikayet Et
    Ve bunları yaparken eski kocasından da nafaka almaya devam ediyor...
    Cevapla
  • Ecdad 3 yıl önce Şikayet Et
    nafaka cocugun ... belli bir nafaka alması normal
    İlk beğenen sen ol
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme çocuğu eşlerin ayrılığında illada anaya veriyor birsüre sonra anası sevgili buluyor oda çocuğu döve döve öldürüyor olan zavallı çocuğa oluyor. Burada kararı veren hakimin hiçmi suçu yok,evladını arayıp sormayan babanın sorumluluğu yokmu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.