Kayseri

Arkadaşlık teklifi reddedilince can aldı

12:01 20 Mayıs 2021 14 Yorum Var
Arkadaşlık teklifi reddedilince can aldı

Kayseri'de Tolga Temur isimli şahıs, arkadaşlık teklifini reddeden rehberlik öğretmeni Arife Nur Sarıoğlu'nu öldürdükten sonra intihara kalkıştı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Taslak Sokak'ta meydana geldi. Rehberlik öğretmeni Arife Nur Sarıoğlu (26), evden çıkışta, kendisini bekleyen Tolga Temur ile karşılaştı. Tolga Temur (29), daha önce de birçok kez arkadaşlık teklifinde bulunduğu Sarıoğlu'na teklifini yineledi. Sarıoğlu olumsuz yanıt verince Tolga Temur, belinden çıkardığı tabancayla peş peşe ateş etti. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Arife Nur Sarıoğlu, kanlar içinde yere yığıldı. Tolga Temur ardından tabancayı başına dayayıp, tetiği çekti.

TÜM MÜDEHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gene sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Sarıoğlu’nun yaşamını yitirdiği saptandı. Tolga Temur ise yapılan ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

ANNENİN FERYADI YÜREK BURKTU

Acı haber alan Arife Nur Sarıoğlu’nun yakınları olay yerine geldi. Arife Nur Sarıoğlu'nun annesi, "Kızıma ne oldu? Söyleyin çocuğuma ne oldu" diyerek feryat edip, gözyaşı döktü. Yapılan incelemenin ardından Arife Nur Sarıoğlu’nun cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • niksarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    devletin parasını bu pisliğin tedavisi için kullanmayın...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeriata göre yaşasak öncelikle bu olay yaşanmazdı.Yaşansa bile bu adam öldürülürdü.Yoldan çıktık zavallı avrupanın kanunları ile aciziyet içinde yönetiliyoruz.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bir barbarlıktır??Allah kahretsin böylelerini ya.Gencecik bircana kıymak bu kadar kolay olmamalı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    insanlar çok çabuk katil oluyorlar neden çünkü kısas yok.peki özgecan aslan, ceren özdemir gibi masumların hesabını kim verecek tabi ki ben.çünkü ben uyuyamıyorum. onlar bu tarafta rahat uyusunlar çünkü o tarafta uyuyamayacaklar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır. Bu sapığı aynı şekilde öldürmek lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.