Kayseri

Katliam gibi kaza! Şarampole uçtu

11:19 19 Ağustos 2021 2 Yorum Var
Katliam gibi kaza! Şarampole uçtu

Kayseri’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana gelen kazada hafif ticari araç şarampole uçtu. Kaza sonrası yapılan ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Kayseri-Malatya karayolu Karatay Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, E.B.'nin sürücüsü olduğu 46 LA 761 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlanmış, kazada Şerife B. ile kızları Fatma B. ve Şerife B. hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Sümeyra C. de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • aas 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. kimse aracım iyi diye güvenmesin. frene basınca duruyor demeyin kaç metrede durduğunuza bir dikkat edin.. o hızda tankın içinde kaza yapsanız yine iç kanamadan gidersiniz..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ö¹k⁴k⁵e³şﷻ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu araclarda 9 kisilik koltuk sayisi var, bir hesaplma 3 ölü 8 yarali, birde söför, kac ediyor ? 12 saydim. yoksa yalnis hesap mi yaptim. Tam da o üc kisi fazlalik ne yaziki vefat etmisler. ne yazikki benim insanim akillanmaz bir insan cinsinden.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.