Kayseri

Kayseri’de mahalleli Pitbull beslediğini ihbar etti, cezadan kaçamadı

15:47 18 Şubat 2022 11 Yorum Var
Kayseri’de mahalleli Pitbull beslediğini ihbar etti, cezadan kaçamadı

Kayseri’de yasaklı ırk olan Pitbull cinsi köpeği besleyen Oğuzhan D.’yi mahalleli şikayet etti. Ekipleri ihbar üzerine köpeğe el koyarken sahibine de 14 bin 982 TL ceza uygulandı.

Melikgazi ilçesine bağlı Becen Mahallesi Fındıklıdere Caddesi'ndeki 38 VU 582 plakalı otomobil içinde, yasaklı hayvan türlerinden Pitbull gören mahalleli, polise ihbarda bulundu. Olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobil içinde bulunan köpeğe el koydu. Köpeği besleyen Oğuzhan D.'ye de 5199 sayılı 'Hayvanları Koruma Kanunu' kapsamında 14 bin 982 TL ceza kesildi. Pitbull cinsi köpek ise barınağına teslim edildi.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri halkı duyarlıymış,benim İstanbul daki semtim İkitelli-M.akif de 2 tane 15-16 yaşında çocuk pitbul gezdiriyor devamlı,bişey diyen yok,sadece bi kere fırıncı kovdu o kadar.ben polise telofon ediyorsun,1 saat sonra geliyor,kimseyi bulamıyınca çekip gidiyorlar.yahu bi kameralara bakın,nerde oturduklarını kameradan bulun.
    Cevapla
  • 61KENARABENİ 2 yıl önce Şikayet Et
    İSMAİL Aslı yorumcuya... ''Sokağa bırakın denilmedi sadece kısırlaştırın ve bakmaya devam edin denildi. Tabii ki kayıtlı olunca insanlar sorumluluk almaya yanaımadı.'' diyorsun.. Yahu arkadaş bu hayvanlar insanları parcalıyor ,sokaktaki diğer hayvanları boğuyor,tecavüz ediyor diye şikayetci değiliz yani...Neyani senın mantığına göre bu vahşi hayvanlar kısırlaştırılınca attık saldırmıyorlarmı oluyor..iNSANLAR PİTBULLARIN TECAVÜZÜNDEN DEĞİL SALDIRIP PARCALAMASINDAN KORUNMALIDIR DİYE bu şikayetler yapılıyor ..Sen olayı yanlış anlamışsın arkadaş.. :)
    Cevapla
  • demirci 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence tüm vahşi ırk sayılan köpekler acilen itlaf edilmelidir.Devletimizden bunu bekliyoruz vatandaş olarak.Tekrarında besleyene çok ağır cezalar verilmelidir.İnsan canı bu kadar ucuzmu ya?
    Cevapla
  • hhüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel haber yaa. Nefes aldırmayın şu millet düşmanı azmanlara
    Cevapla
  • yusufcuk 2 yıl önce Şikayet Et
    bu köpekleri besleyenlerin pisikolojisi bozuk oldugu için besliyorlar sahiplrindede genelde saldırma ve vahşilik var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.