Kayseri

Kayseri'de pes dedirten hırsızlık! Cami tuvaletinin demir kapılarını çaldılar

16:50 26 Ekim 2022 11 Yorum Var
Kayseri'de pes dedirten hırsızlık! Cami tuvaletinin demir kapılarını çaldılar

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hırsızlar yaptıklarıyla pes dedirtti. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda M.A.A. ve Ş.Y isimli 2 şüpheli, ilçedeki 2 caminin tuvaletinden 11 adet demir kapı ve 450 metre kablo çaldı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki Çevril ve Kuşçu mahallelerinde vatandaşları şaşkına çeviren olay yaşandı. İlçedeki 2 camiye dadanan hırsızlar M.A.A. ve Ş.Y, camilerin tuvaletinden 11 adet demir kapıyı söküp çaldı. Camilerden 450 metre kablo da çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda şüphelileri yakalamak için Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik kamarası kayıtlarını inceleyen ekipler, mahallelerdeki 2 caminin tuvaletlerinden 11 demir kapı ile iletim hatlarından 450 metre kablo çaldıkları öne sürülen M.A.A. ve Ş.Y'yi yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri sürüyor.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • İbrahim ç. 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet hırsızlar heryerde,evlerde, işyerlerinde,camii lerimizde , sokakta, kağıt toplama işin kılıfı gözcü onlar gözcü nerde ne var,tek tek tesbit ediyorlar. Uygun saat ve zamanda işe koyuluyorlar, çok profesyoneller nerde kamera var, nerde bekçi polis jandarma hepsini biliyorlar. Hırsızları önlemenin tek yolu çok ağır ceza bitti mi bitmedi, bunların çoluk çocuğu var onlarda hırsız olmasın diyorsak hep birlikde el atacağız,eğitim. Şimdi en güzel soru Fevzioğlu ve Kayabaşı, mahallelerinde kaç çocuk Okula gidiyor. Gitmiyor demedim gidiyor bana bunun cevabını versinler, ben söyliyeyim hiçbiri gitmiyor ve gelecekte bu çocuklar ne iş yapacak siz düşünün.
    Cevapla
  • Aak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tamamen yasaların kifayetsiz kalmasından kaynaklanıyor MECLİSİMİZ - HÜKÜMETİMİZ BU HIRSIZLIK YAPANLARA EN AĞIR CEZA VERİLEBİLMESİ için kanun çıkarmalı ACİL KANUN ÇIKARMALARI GEREKİYOR
    Cevapla
  • vatan sevdası 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ibadet yerlerimize dokunmayın islam hak dinidir , biz hiç kimsenin ibadet yerlerine dokunmuyoruz batılda olsa.
    Cevapla
  • Ali güney 1 yıl önce Şikayet Et
    yazık çok yazık bunlar şimdi yarın elini kolunu sallayarak çıkarlar
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam ile alakası olmayan bir toplumuz, adımız müslüman sadece o kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.