Kayseri

Sahte araç ilanıyla vatandaşı dolandırıyordu, yakalandı

12:25 09 Aralık 2022 4 Yorum Var
Sahte araç ilanıyla vatandaşı dolandırıyordu, yakalandı

Kayseri'de sahte satılık araç ilanlarıyla vatandaşları yaklaşık 1 milyon TL dolandıran şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; internet ortamında satış yapan ilan sayfalarında araç satacağım bahanesiyle sahte satılık araç ilan düzenleyerek Kayseri'de Y.A.'yı 441 bin TL, H.Ş.'yi ise 340 bin TL olmak üzere toplamda 781 bin TL dolandıran V.K.'nin (23) yakalanması için Dolandırıcılık Büro Amirliğince çalışma başlatıldı. Adana'da olduğu tespit edilen V.K., ekiplerce yakalanarak Kayseri'ye getirildi. 'Nitelikli dolandırıcılık' suçundan gözaltına alınan V.K., işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğince; internetten ilana konulan araç sahiplerini arayıp, aracı satın alıp başka birine devredeceğini söyleyip dolandırıcılık yapan şahıslara itibar edilmemesi, dikkatli olunması ve araç satışlarında satış bedelinin noterde mutlaka araç sahibinin hesabına yatırılması konularında dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • yoruyorum 1 yıl önce Şikayet Et
    eeee para nerde?eee araba nerde??para nerde?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Dolandirdigi ki$ilerin paralari ne oldu geri verildimi yoksan löp´mü.?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    iki bin verin cikar cezasi bu olur bunlari idam edeceksin sadece tek suc yok verdigi her zarar icin ayri ayri ceza olacak bir milyon lira para var ise direk orda bin yil daha verin ve suclara mal var ise direk el koyun ve ømur boyu miras kalsa bile el konacak emekli olsa bile el konacak
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamam vatandaş bunlara dikkat etsin. Peki devlet bu dolandırıcıların bu işe bir daha cesaret edememesi için ne yapmayı planlıyor?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.