Kilis

Anaokulu öğrencilerinden örnek davranış

11:58 26 Aralık 2015
Anaokulu öğrencilerinden örnek davranış

Kilis'te anaokulu öğrencileri, "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında bir dizi etkinlik yaptı

Kilis TOKİ Anaokulu öğrencileri, "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Velileriyle okullarında çevre temizliği yapan öğrenciler, daha sonra Kilis'teki geçici eğitim merkezinde eğitim gören öğrencileri ziyaret edip pasta kesti. 

Okul idarecileri ve öğretmenlerinin de katılımıyla ellerinde "Emeğe saygı", "Aynı dili değil aynı duyguyu paylaşanlar kardeştir" ve "Saygı düzenin anahtarıdır" yazılı dövizler ile Mehmet Sanlı Mahalle Fırını'na giren öğrenciler, işletme sahibi ve işçilerine çiçek takdim ederek, verilen hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, gazetecilere yaptığı açıklamada, projeyle, sevgi, saygı, adalet, sorumluluk, dürüstlük gibi insanın olmazsa olmaz özelliklerini, her ay farklı bir değeri işleyerek geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yapılması planlanan faaliyetlerde ailelere önemli görevler düştüğünü dile getiren Sevgili, okullarda yapılan çalışmaların mutlaka evlerde desteklenmesi gerektiğine işaret etti. 

Okul Müdürü Ahmet Korkmaz da Aralık ayı değeri olarak belirlenen "saygı" konusunu öğretmen ve öğrencileriyle en iyi şekilde icra etmenin gayretini gösterdiklerini belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.