Kilis

Öğrencilere ayakkabı yardımı

16:26 10 Kasım 2017
Öğrencilere ayakkabı yardımı

Kilis Ticaret ve Sanayi Odasınca (KİTSO) ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı hediye edildi.

KİTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yardım kolileri, kent merkezinde ilk ve ortaokulda eğitim gören ve aralarında Suriyelilerin de bulunduğu bin 130 ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, eğitime yönelik yapılacak yatırımların çok önemli olduğunu belirtti.

Geleceğin en büyük teminatının çocuklar olduğunu ifade eden Öndeş, şunları aktardı:

"Yatırımın zarar etmediği bir tek yer vardır, o da eğitim. Bu nedenle geleceğimizin en büyük teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımıza yapabileceğimiz en güzel yatırım eğitimdir. Bu düşünceden hareketle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin destekleri ile Kilis Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilk ve ortaokullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi desteklemek amacıyla bu yıl kışlık ayakkabı yardımı yapıyoruz. İlk ve ortaokullarda okuyan öğrencilere dağıtılmak üzere bin 130 kışlık ayakkabının okullara teslim edilmeye başlanmıştır. İhtiyaç öğrencilerin tespiti ve kışlık ayakkabıların dağıtımı okul idarelerince yapılacaktır."

Öndeş, çocuklara ve eğitime verilen desteklerin artarak devam edeceğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.