Kilis

Kilis'te off-road heyecanı

17:21 17 Aralık 2017
Kilis'te off-road heyecanı

Kilis'te belediye ve Hür-Off Spor Kulübü iş birliğiyle düzenlenen 2. Off-Road Oyunları, büyük ilgi gördü.

Mehmet Sanlı Mahallesi TOKİ Konutları mevkisinde oluşturulan parkurdaki yarışlara, Ankara, Sakarya, Niğde, Kayseri, Konya, Mersin, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Adana'dan 27 spor kulübü katıldı.

Yarışçıların çamur, rampa ve İtalyan çukurlarıyla zorlaştırılan parkurda ortaya koyduğu mücadele heyecanla izlendi. Bazı araçlar kaza nedeniyle kullanılamaz hale gelirken, çamura saplanan ve rampadan çıkamayan birçok araç, iş makineleriyle çekildi.

Dört kategorideki müsabakaların sonunda Murat Sever, Yakup Ilgın, Enes Yahya Kaya, Metin Atalar, Fatih Ocak, Ali Karabaş, Hasan Yatalakoğlu, Ümit Kaya, Bülent Özer, Abdullah Şam, Haceli Şam, Oktay Karabıyık, Kaplan Akkaya, Ömer Kondu, Kurtuluş Köroğlu, Yaşar Yatalakoğlu, Mehmet Demirel, Ömer Kondu ve Ali Karabaş dereceye girdi.

Finale kalan sporculara kupalarını takdim eden ev sahibi Kilis Hür-Off Spor Kulübü Başkanı Remzi Yırtıcı, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, oyunların ikincisini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yarışçıların sporcuların izleyicilere farklı bir gün yaşattığını anlatan Yırtıcı, başta Kilis Belediyesi olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Yırtıcı, her sporda olduğu gibi off-road sporunun da kendine göre izleyicisi olduğunu ifade ederek, "Bu kadar katılım beklemiyorduk aslında alana resmen insan seli aktı. Meydana çıkan tablodan çok memnunuz. 2015 yılında bu yarışları yapmıştık ancak Kilis atılan roketlerden dolayı üzücü olaylar yaşamıştı o yüzden ikincisini bu yıl düzenleyebildik." diye konuştu.

Yarışların tamamlanmasının ardından dereceye giren sporcular, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.