Kilis

LÖSEV, lösemili çocuklar ve aileleriyle buluştu

16:18 25 Nisan 2018
LÖSEV, lösemili çocuklar ve aileleriyle buluştu

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Kilis'te yaşayan lösemili çocuklarla, ailelerini ve kanser hastalarını ziyaret etti.

Güneydoğu bölge sorumlularından Işılcan Yücedağ, Anadolu Ajansı Kilis Bürosu'nu ziyaretinde, yetişkin ve çocuk ayırt etmeden tüm kanser hastalarına ulaşarak desteklerini iletmek istediklerini belirtti.

Kilis'teki temaslar kapsamında resmi kurum ve hastaneler ile Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) öğrencileriyle de bir araya gelme fırsatı bulduklarını aktaran Yücedağ, kent genelinde ulaştıkları her kesime kanserle mücadele konusunda bilgilendirici eğitim verdiklerini söyledi.

Gamze Sönmez de vakfın adını kullanarak dolandırıcılık yapmak isteyen kötü niyetli insanların olabileceğine dikkat çekti.

LÖSEV'in kapı kapı dolaşarak para istemeyeceğini böylesi bir durumda güvenlik güçlerine haber verilmesi gerektiğini ifade eden Sönmez, "Bizim adımıza elden para toplayanlar, oyuncak satanlar var. Bizim kesinlikle böyle sistemimiz yok. LÖSEV asla elden bağış kabul etmiyor. Bağış yapmak isteyenleri bankalara veya internet sitemize yönlendiriyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.