Kilis

Oğlunun motosikletindeki yazıyı görünce isyan etti! Parayı veren benim

16:41 20 Nisan 2020 14 Yorum Var
Oğlunun motosikletindeki yazıyı görünce isyan etti! Parayı veren benim

Kilis'te, Remzi Yırtıcı'nın, oğlunun satın aldığı motosiklete Karl Marks'ın fotoğrafını yapıştırmasına yerel şiveyle tepki gösterdiği video, sosyal medyaya ilgi gördü. Yırtıcı, salgın döneminde insanları tebessüm ettirebildiği için mutlu olduğunu söyledi.

Kilis Küçük Sanayi Sitesi'nde hurda araç parçası alım- satımı yapan Remzi Yırtıcı, kısa süre önce oğlu Erdal'a motosiklet aldı. Babasının hediyesi ile mutlu olan Erdal Yırtıcı, motosikletin ön bölümüne Karl Marks'ın fotoğrafını yapıştırdı. Motosiklette gördüğü fotoğraf karşısında şaşkınlık yaşayan Remzi Yırtıcı, bir video çekerek oğluna tepki gösterdi. Yırtıcı, yere şive ile "Parasını ben verdim. Motosiklete 'babam sağ olsun' yazdırırdı, benim oğlum ise kimi yapıştırmış. Soruyorum, filozof diyor. Parayı veren benim, ama fotoğraf Karl Marks'ın. Ne bana, ne babama, kimseye benzemiyor. Bu motoru aldığından Karl Marks'ın bile haberi yok" dediği videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Video, kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı, beğeni aldı.

Kilis şivesi kullanarak yaptığı yorumların daha önce de beğeni aldığını söyleyen Remzi Yırtıcı, oğluna tepki için videoyu çektiğini anlattı. Yırtıcı, "Oğluma kızdığım için bu videoyu çekmiştim, ama insanlar çok beğenmiş. Bir beklentim yok, salgın döneminde insanların yüzünü tebessüm ettirebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Babasının tepki gösterdiği Erdal Yırtıcı ise Karl Marks fotoğrafını hoşuna gittiği için yapıştırdığını, babasının kızacağını tahmin etmediğini ifade etti.

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • Bosver 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel reklam
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Beğene,beğene bı papazımı beğendin la kafirin oğlu,
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Şıh Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Remzi Yırtıcı bey şimdiye kadar bir çok konuda görüş bildirmiş olan kişi her konuda yorum yapan adam oglunun hangi görüş veya karaktere sahip oldugunu bilemeyecek kadar cahil birimi ki bu alınan motora yapıstıŕılan Karl maks veya her ne ise Yapıstiracak başka Kendi tarzıyla ADAMMI BULAMOOORRRR DEMEZLERMİ ADAMAAA..
    Cevapla
  • Beytullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Resmini begenmiş..RESMİNİ BEYENECEĞİN NE YİĞİTLERİMİZ VAR çocuk
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Komünist Allah ı tanımaz bir insanın resmini reklam yapar gibi yapıştırmak dinsiz imansıza prim vermektir yayılmasına sebep olmak gibidir vebal altına girer insan müslüman böyle cahil olmaz birisi görüp araştırıp dinden döner ise bu vebali taşıyamaz bu şahıs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.