Kırıkkale

Kurban Bayramı kutlanıyor

12:35 25 Eylül 2015
Kurban Bayramı kutlanıyor

Kırıkkale Valiliği ve Belediyede düzenlenen bayramlaşma programına protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı

Kırıkkale Valiliği ve Belediye tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kurban Bayramı dolayısıyla valilikte düzenlenen programda, milletvekilleri, kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Kolat, burada yaptığı konuşmada, tüm İslam aleminin ve Kırıkkaleli vatandaşların bayramını kutladı.

Vilayet olarak bayramın iyi geçmesi için belediye hizmetleri, güvenlik ve sağlık açısından bütün tedbirleri aldıklarını belirten Kolat, şunları kaydetti:

"Ülkemizde sıkıntılı dönemler, günler yaşadık. Son günlerde yaşanan olaylarda 6 şehidimiz oldu, Türkiye genelinde de şehitlerimiz oldu. Allah mekanlarını cennet eylesin. Yakınlarına sabırlar ihsan eylesin. Ülkemiz birlik ve beraberliği, huzur ve güvenliği sağlamak konusunda hep önder bir ülke olmuştur. Bayrağımızın her zaman dalgalanması, özgür bir toprak üzerinde insanımızın huzur içerisinde yaşaması için biz Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı'nda ve terörün olduğu dönemde de maalesef bu acıyı yaşadık. Ama birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmadık, bozmayacağız. Mina’da hacılarımız hac görevlerini yaptığı sırada çok feci bir olay yaşandı. Bizim ülkemizin disiplinli organizesinden dolayı kayıplarımız çok az. Allah onlara da rahmet eylesin."

Kırıkkale Belediyesinde de bayramlaşma programı düzenlendi.

Kırıkkale Belediye Başkan Mehmet Saygılı, burada yaptığı konuşmada, bir kez daha sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan Kurban Bayramı'na ulaştıklarını söyledi.

Türk milletinin ve toplumsal hayatın en güzel en anlamlı günlerinden birisi olan Kurban Bayramı'na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu paylaşarak mutluluklarını artırdıklarına dile getiren Saygılı, tüm İslam aleminin ve Kırıkkaleli vatandaşların bayramını kutladı.

Törene, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.