Kırıkkale

MKEK Genel Müdürü Artunç:

17:56 28 Ocak 2016
MKEK Genel Müdürü Artunç:

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Genel Müdürü İzzet Artunç, köklü bir geçmişe sahip olan kurumun, ülke sanayisine, son yıllarda ise ağırlıklı olarak savunma sanayisine büyük hizmetler sağladığını bildirdi.

Artunç, yazılı açıklamasında, 19 Mart 2012'de başladığı MKEK Genel Müdürlüğü görevinden yarın itibarıyla emekliye ayrılacağını belirtti.

Kurumun köklü bir geçmişe sahip olduğuna işaret eden Artunç, açıklamasında, "Kurumumuz, ülke sanayisine, son yıllarda ağırlıklı olarak savunma sanayisine büyük hizmetler sağlamıştır. Bu da biz Makine Kimyalıların içten ve özverili çalışmaları ile mümkün olmuştur. Ben de severek ve büyük mutluluk duyarak 4 yıla yakın hizmet yaptım ve MKEK'li olmanın gururunu yaşayabildim" ifadelerini kullandı.

Artunç, görevde bulunduğu süre içerisinde kurumun etkin, verimli, üretken, çağdaş ve modern yüzünü geliştirmeye çalıştıklarını bildirdi.

İzzet Artunç, önemli projelere imza atıp başlattıklarını, ihracatı sürekli yukarılara taşıdıklarını ve kurumun yıllık faaliyetlerini hep karlı kapattıklarını aktardı.

Açıklamasında, başarılı geçen bu sürede katkı sağlayan, yönetim kurulu üyelerine, genel müdür yardımcılarına, daire başkanlarına, fabrika ve işletme müdürlerine, birim müdürlerine ve tüm personele şükranlarını sunan Artunç, "Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu olarak bugüne kadar sahip olduğumuz birlik, beraberlik ve çalışma azmimizin, hedeflerimizin gerçekleşmesi amacıyla bundan sonra da artarak devam edeceğinden hiç şüphe duymuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.