Kırıkkale

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları

11:54 11 Mart 2016
Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Kırıkkale Temsilciliği, kaymakamlarla bir araya geldi.

İl temsilcisi İlker Akgün, bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, yurt genelinde olduğu gibi kent genelinde de yarışma kayıtların tamamlandığını söyledi.

Yarışmaya Türkiye genelinde 359 bin 612, Kırıkkale'de ise 2 bin 634 kişinin başvuruda bulunduğunu belirten Akgün, şöyle konuştu:

"Türkiye genelinde Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu'nun ortaklaşa olarak düzenlediği, Kırıkkale'de ise Kale Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından bu yıl 4'ncüsü düzenlenecek olan 'Hadis' konulu Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları için hazırlıklarımız devam ediyor. Bu yıl ilçelerle birlikte kent genelinde yarışmaya güzel katılım sağlandı. 3 Nisan 2016 tarihinde eş zamanlı olarak tüm yurtta ve dünya genelinde gerçekleştirilecek olan yarışmanın daha sağlık bir şekilde yapılabilmesi için tedbirlerimizi almış durumdayız. Yarışmaya ilçelerimizde destek veren başta kaymakam ve kurum yöneticilerine teşekkür ederim."

Programa, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Çelebi Kaymakamı Ayhan Abatay ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.