Kırıkkale

Vali Kolat'ın veda ziyaretleri

15:42 25 Nisan 2016
Vali Kolat'ın veda ziyaretleri

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, veda ziyaretleri kapsamında AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığında Akçay'ı, ziyaret eden Kolat, yaptığı açıklamada, emekliliği nedeniyle görevinin sona erdiğini belirterek, bu yüzden kentte veda ziyaretlerinde bulunduğunu söyledi.

Kırıkkale'den ayrılırken gözünün arkada kaldığını belirten Kolat, şöyle konuştu:

"Kırıkkale’de çok sayıda dostumu arkada bırakacağım. Bu şehir ve dostlarım nedeniyle giderken de her zaman gözüm arkada kalacak. Kırıkkale ve Kırıkkale halkının yeri bende her zaman ayrı olarak kalacak. Emekli olsam da Kırıkkale'ye sık sık geleceğim. Bu şehirde çok güzel anılarımız ve dostluklarımız oldu. Bu dostlarımızı emekli olduktan sonra da ziyaret etmeye geleceğiz. Kırıkkale ayakları yere basan bir şehir. Her geçen gün daha da iyi noktalara gelmekte."

Akçay da Vali Kolat’ın her zaman son derece adaletli yönetim sergilediğini ifade etti.

Görev süresi boyunca Kırıkkale'ye ve Kırıkkale halkına verdiği değer sebebiyle Kolat'a teşekkür eden Akçay, "Kırıkkale'de görev yapan valiler içerisinde kimsenin bu kadar sevildiğini, kimsenin Kırıkkale halkı ile bu kadar iç içe olduğunu bilmem. Değerli valimiz emekli olsa da yeri her zaman gerek bizlerin gerekse halkımızın yanında başka olacaktır." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.