Kırıkkale

Kırıkkale'de Ufka Yolculuk ödül töreni

13:29 30 Nisan 2016
Kırıkkale'de Ufka Yolculuk ödül töreni

Kırıkkale'de, Kale Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Hadis" konulu "Ufka Yolculuk Kültür Yarışması"nın ödül töreni yapıldı.

Kırıkkale Nur Cami Külliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, dereceye giren yarışmacıların uzun bir maratonun sonunda ödüllerini almayı hak ettiklerini söyledi.

İlçe genelinde yarışmanın her yaş grubundaki kişilere duyurulması için önemli katkılar sağlandığını belirten Karkacı, "Yarışmaya katılımın artırılması konusunda kurumlarımızla birlikte çeşitli toplantılar düzenleyerek istişarelerde bulunduk. Bu sayede kent merkezinden sonra ilçeler arasında en yüksek sayıya ulaşmayı başardık. Burada gördük ki çok güzel başarılar elde edilmiş. Dereceye giren tüm adayları başarılarından dolayı tebrik ederim." dedi.

Ufka Yolculuk İl Temsilcisi İlker Akgün de yarışma sayesinde birçok kişinin Hazreti Peygamberin hadislerini doğru kaynaktan öğrenme fırsatı bulduğunu kaydetti.

Program, yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve yarışma süresi boyunca katkı sağlayanlara sertifika verilmesinin ardından son buldu.

Programa, Çelebi Kaymakamı Ayhan Abatay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.