Kırıkkale

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can, partililerle buluştu

15:09 15 Temmuz 2016
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can, partililerle buluştu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında partililerle buluştu.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda konuşan Milletvekili Can, Kırıkkale’ye yapılacak yatırmalar için üç milletvekili olarak takip ettiklerini, Ankara’daki gerekli ziyaretleri yaptıklarını söyledi.

TBMM çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Can, şöyle konuştu:

"TBMM, çok yoğun bir süreçte çalışıyor. Bayram ve Cuma araya girmesi nedeni ile halk günü yapamadık. Ancak, halk günü her zaman devam edecek. İnsanların sorunlarıyla ilgilenmeye devem edeceğiz. Karayolları Müdürü ile görüştük. Köy yolları yapımı başlayacak. Bizim köy yollarımız bin 200 kilometre. 10 yılık süreçte asfalt atıldı. Gerekli görüşmeleri yaptık. Köy yollarını çözeceğiz. Asfalt, taş kırma ve soğuk asfalt şeklinde yapılması planlanıyor. Grup yollarına önem vereceğiz. Bu yol en az 15 yıl kalıcı olacak. Kırıkkale ile ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet getirebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz."

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise, Ramazan ayını ve bayramı mutlu, huzurlu ve kardeşçe geçirdiklerini belirtti.

Parti teşkilatı olarak alanlarda olduklarını, vatandaşların dilek ve isteklerini karşıladıklarını vurgulayan Akçay, vatandaşları Ankara’ya yormadan sorunlarını milletvekilleri ile birlikte dinlediklerini ve taleplerini aldıklarını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.