Kırıkkale

4 kişiyle tartışan zabıta memuru canından oldu

17:32 18 Ocak 2023 -8 Yorum Var
4 kişiyle tartışan zabıta memuru canından oldu

Kırıkkale'de zabıta memurluğu yapan 38 yaşındaki Hamdi Biçer, 4 kişiyle aralarında çıkan tartışmada bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, gece Çalılıöz Mahallesi'ndeki parkta meydana geldi. Belediyede zabıta memuru Hamdi Biçer, görevde olmadığı sırada parkta Y.E.Y., H.K., N.Y. ve B.Y. ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Biçer, göğüs, karın ve sırt bölgelerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hamdi Biçer, sağlık ekiplerince ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Biçer, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olaya karışan 4 kişi de gözaltına alındı. Şüphelilerden H.K., Biçer'i bıçakladığını itiraf etti.

Hamdi Biçer için Kırıkkale Belediyesi önünde tören düzenlendi. Biçer'in cenazesi, törenden sonra Yuva Mezarlığı'nda toprağa verildi. 



YORUMLAR

-8 Yorum Var
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bin kere dedik getirin artık şu idamı yeter bee
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bana zabıta demeyin ne iş yapıyor bu zabıta yapacağı işi bilmeyen simitçi çocuklarımı döver yoksa gariban teyzenin bahçesinden getirip satmaya çalıştığı 3/5 kilo taze fasülye el koymakmı pazara da alışveriş yapanlara soruyorum tarazi nerde tartılan ürünü hiç gördünüzmü terazi pazarcılar arkaya bir tezgah koymuş terazi arkada zaten terazi hasp makinesi gibi küçük gözmüyor
    Cevapla
  • Rapsodi 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar kanunları uyguluyor.Bu kadar kanunsuz işin yapıldığı yerde.Vergi kaçakçıları sizi.
  • Yoksa 1 yıl önce Şikayet Et
    Zabıta zincir marketlere gider rüşvet alıp döner
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuva yıkanın kendi yuvası da kolay kolay mutluluk görmez
    Cevapla
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Televizyonlarda gösterilen siddet görüntüleri, siyasilerin başta recep erdoganin kullandigi nefret dili ülkeyi bu hale getirdi. Ülkede can güvenligi yok. .Malesef ülke mafya ülkesi oldu.
    Cevapla
  • Yalansavar 1 yıl önce Şikayet Et
    Selim kardeş kafayı yemiş herhalde recep Tayyip Erdoğan pisokozuna girmiş siz gidin kendi destekcilerinizle teröristlerle iş tutun biri doğruyu söyleyince nefret dili Sen önce kendi yorumunda nefret dili kullanma çok bilmiş CAHİLLER
  • Gurbetci TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Memleketı terket vstansız. Can guvenligi olan yunanistana gıt sıfatsız. O isminide degistır vatansızlara o guzel isim yakişmıyo.. naş naş..
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis candır inadına reis Zoruna mı gittikaybol
  • Gerçek şu ki 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP ile ortaklık yapan fetö agzina yani teröristin söylediğine bak . Gerçi , kişi kendinden bilirmiş işi....Bu tipler kendileri böyle olduğu için herkesi öyle sanıyorlar.....Sizler böyle diyorsanız RTE doğru yolda demektir
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu söylediğiniz kesin kendinizde inanmıyorsunuz, çünkü bütün bunları dinine bağlı insanlar yapmaz, sadece dinen zayıf insanlar yapar.
  • Xmenn 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyin kafasını yaşıyorsun sen
  • Saka 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin bir an önce avrupa birliği sevdasından vazgeçip Türkiye milletine göre yeni ceza kanunu çıkarması gerekir, bir Almanın hiç kavga etmeyeceği sebepten Türkiyede cinayet işleniyor oranın kanunu burada sökmez o yüzden şimde herkeste silah var suçların cesası az, bir çok suç denetimli serbestliğe giriyor, ceza evlerini af çıkartıp boşaltacağınıza ya da suçlulara onca harcama yapacağınıza ağır kanun çıkarılsın o suçlar nasıl yok denecek kadar azalacak. sadece yazık diyorum içler açısı hiç değil durumumuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.