Kırklareli

Kırklareli İl Özel İdaresi'nde kış hazırlıkları

12:23 27 Ekim 2015
Kırklareli İl Özel İdaresi'nde kış hazırlıkları

Kırklareli İl Özel İdaresi Ziya Eser, "kış sezonu hazırlıklarımızı tamamlayarak, herhangi bir soruna mahal vermeden ulaşımın aksamaması için çalışacağız" dedi.

Eser, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, karla mücadelede kullanılacak tüm araçların bakım ve onarımlarının yapıldığını söyledi.

Karla mücadele çalışmalarında 8 greyder, 2 tuz dağıtım aracı, 2 kar makinesi, 3 dozer, 6 arazi aracı, 2 loder, 1 tır ve 1 kepçenin görev yapacağını aktaran Eser, karla mücadele ekipleri ile 179 köy yolunda çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Buzlanmalara karşı depolarında yaklaşık 100 ton tuzun hazır halde bulunduğunu ifade eden Eser, şunları kaydetti: "Kırklareli İl Özel İdaresi olarak kış hazırlıklarımızı tamamladık. Karla mücadelede kullanılacak araçlarımızın bakım ve onarımlarını yaptık. Kış sezonu hazırlıklarımızı tamamlayarak, herhangi bir soruna mahal vermeden ulaşımın aksamaması için çalışacağız. Ekiplerimiz 179 köy yolunda 7 gün 24 saat esasına göre karla mücadele etmeye hazır. Depomuzda olası buzlanmalara karşı yaklaşık 100 ton tuzu hazır halde bekletiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.