Kırklareli

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

09:14 28 Ekim 2015
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceği, çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının cumhuriyet ile anlam bulduğunu bildirdi.

Vali Civelek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin, cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri, hayatın vazgeçilmez unsuru olarak benimsediğini belirtti.

Cumhuriyetin sağladığı barış ve huzur ortamı ile Türkiye'nin her alanda önemli atılımlar gerçekleştirerek, dünyada saygın bir devlet konumuna geldiğini ifade eden Civelek, şunları kaydetti:

"Milletimize eşsiz bir armağan olan Cumhuriyetimizin 92'nci yılını birlikte kutlamanın, coşku ve heyecanı içindeyiz. Milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceği, çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığı Cumhuriyet ile anlam bulmuştur. Bizlere düşen görev, Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.