Kırklareli

Kırklareli’nden kısa kısa

14:20 02 Aralık 2015
Kırklareli’nden kısa kısa

 Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Okullararası Halter Şampiyonası sona erdi.

Lüleburgaz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonada, sporcular yıldız kızlar ve erkekler kategorilerinde mücadele etti.

Kilolarında dereceye giren sporculardan, Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 48 kilogramda Gaye Nehir, 53 kilogramda Zübeyde Bakar, 58 kilogramda İlayda Zararsız, 63 kilogramda Hazal Karakuş, 69 kilogramda Yaren Kocaman, Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 56 kilogramda İsmail Cem Balcı, 69 kilogramda İsmail Ateşsaçan, 69 kilogramda Süleyman Yörük, 77 kilogramda Mustafa Kırdağ, 85 kilogramda Tolga Arkan Lüleburgaz Lisesi’nden 62 kilogramda Özgürcan Zamür ve Fehmi Mutlu Ortaokulu’ndan 62 kilogramda Sergen Yaylagül ve 85 kilogramda Berkay Yurttaş, Okullararası Türkiye Şampiyonası’nda Kırklareli’ni temsil edecek.

- "Beslenme tavsiyeleri" konferansı

Lüleburgaz Lisesi "Beslenme tavsiyeleri" konferansı düzenlendi.

Okulun eğitim salonunda düzenlenen konferansta, İstanbul Üniversitesi Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar, beslenmede dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verdi.

Sağlıklı ve doğru beslenmenin çok önemli olduğunu belirten Dizdar, alınan gıdaların ürün güvenliğine dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Sağlıklı beslenmede organik ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini aktaran Dizdar, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.