Kırklareli

Kırklareli'ndeki cinayet

09:25 19 Aralık 2015
Kırklareli'ndeki cinayet

Boşandığı eşini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

 Kırklareli'nde boşandığı eşini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan kişi yaşamını yitirdi. 

Alınan bilgiye göre, bir yıl önce boşandığı eşi Gizem Şen'i öldürdükten sonra aynı silahı başına dayayarak intihar girişiminde bulunan Samet Hari (27), tedavi gördüğü Kırklareli Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

- "Çağrı üzerine koruma" kararı

Hari'nin, 4 yıl önce Gizem Şen'in ailesince evlenme isteğinin reddedilmesi üzerine otomobilinde piknik tüpü patlattığı ve bir ay yoğun bakımda kaldığı öğrenildi. Şen ailesinin ikna olması üzerine Gizem Şen ile Samet Hari'nin 2013'te evlendiği, ancak Şen'in bir süre sonra eşinin uyuşturucu kullandığı iddiasıyla boşanma davası açtığı belirtildi.

Şen'in, boşandıktan sonra eski eşi tarafından rahatsız edilmesi ve tehdit içerikli mesajlar alması üzerine Kırklareli Cumhuriyet Savcılığı'na başvurduğu kaydedildi. Savcılığın, 6 ay önce Samet Hari'ye uzaklaştırma, Şen'e ise "çağrı üzerine koruma" kararı verdiği aktarıldı.

- Olayın geçmişi

Bir yıl önce boşandığı Gizem Şen'i, çalıştığı diş doktorunun muayenehanesine gittiği sırada takip eden Samet Hari, Cumhuriyet Meydanı'ndaki bir iş merkezinde Şen'i tabancayla vurduktan sonra aynı silahı başına dayayarak ateşlemişti. 

Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralıdan Şen, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.