Kırklareli

Kırklareli'nde yeni yıl tedbirleri

15:40 29 Aralık 2015
Kırklareli'nde yeni yıl tedbirleri

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, yeni yılın, huzur ve güven içerisinde geçirilmesini sağlamak amacıyla çeşitli tedbirler aldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yılbaşı gecesinde düzenlenen kutlamaların huzur ve güven ortamı içerisinde geçirilmesini temin etmek amacıyla bir takım tedbirlerin alındığı bildirildi.

Halkın yoğun olduğu bölgelerde hırsızlık, yankesicilik, kapkaç ve dolandırıcılık olaylarına karşı bir dizi önlemlerin alındığı ifade edilen açıklamada, ekiplerin araçlarıyla kontrollerini gece geç saatlere kadar sürdürecekleri belirtildi.

Vatandaşların yılbaşı nedeniyle yapacakları alışverişlerinde, sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı tanımadıkları türden veya tereddüt ettikleri döviz cinsinden paraları ile alışverişlerini kabul etmemelerinin ifade edildiği açıklamada şunlara yer verildi:

"Yeni yılın getirmiş olduğu mutluluk ve coşku ile alkol duvarını aşan vatandaşlarımızın, araçlarını alkollü iken kesinlikle kullanmamaları, hem kendi hem de başkalarının can ve mal güvenliği açısından önem taşımaktadır. Vatandaşlarımız yılbaşı günü asayiş ve trafik yönünden olabilecek şikayetlerini ve şüpheli gördükleri şahısları en kısa süre içinde gördükleri ekiplere veya ücretsiz olan 155 Polis İmdat telefonuna bildirebileceklerdir.  Emniyet Müdürlüğümüz olarak, Kırklarelili vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutlar, sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir yıl geçirmelerini temenni ederiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.