Kırklareli

İstanbul Orman Bölge Müdürü Mere:

11:55 15 Ocak 2016
İstanbul Orman Bölge Müdürü Mere:

İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, "2015 yılında hedeflerimizin yüzde 99'unu yakalayarak başarılı bir yıl geçirdik" dedi.

Mere, Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde bir otelde gerçekleştirilen 2015 yılı durum değerlendirme toplantısında, İstanbul Orman Bölge ve taşra müdürlüklerinin büyük özveri ile çalıştığını söyledi.

Yıl boyunca çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını ifade eden Mere, fidan üretim, dikim ve ağaç kesimleri ve erozyon kontrol sahaları gibi birçok çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti.

Orman köylülerinin ihtiyaçlarını kanunlar çerçevesinde önemli ölçüde karşıladıklarını aktaran Mere, "Gerek Orman Bölge Müdürlüğümüz, gerekse taşra teşkilatlarımız yıl boyunca büyük bir özveri ile çalıştı. 2015 yılında hedeflerimizin yüzde 99’unu yakalayarak başarılı bir yıl geçirdik. Başarıdan dolayı herkesi canı gönülden kutluyorum. Çalışmaların 2016 yılında da artarak devam etmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Toplantıda, İstanbul Orman Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Bekir Yazıcı, şube müdürleri, işletme ve fidanlık müdürleri de hazır bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.