Kırklareli

27. Vergi Haftası

16:59 29 Şubat 2016
27. Vergi Haftası

Kırklareli'de 27. Vergi Haftası kapsamında 2014 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerine ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Şeker depoları cazibe merkezinde gerçekleştirilen ödül törenine, Vali Esengül Civelek, CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, kurum müdürleri ve mükellefler katıldı.

Vali Civelek, törende yaptığı konuşmada, özel sektör kuruluşlarının varlığından dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Özel sektördeki işletmelerin bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığını ifade eden Civelek, Türkiye'nin dünya ekonomileri arasında yer aldığını belirtti.

Civelek, özel sektöründe katkılarıyla Türkiye'nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Konuşmaların ardından kurumlar vergisinde Hamitabat Eleketrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, ACT Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alders Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Köknar Kağıt Karton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aslanlı Uluslararasl Tekstil ve Tarım Ürünleri Dış Ticaret Anonim Şirketi, Koray Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özecebelli Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Eflani Un Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne gelir vergisinde ise Cihaner Çelik, Mümün Ayan, Sinan İnci, Mehmet Coştur, Selda Karapınar ve Şevket Gürbüz'e ödülleri verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.