Kırklareli

Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

14:57 09 Nisan 2016
Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle kınadıklarını bildirdi.

Yolgiden, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Kılıçdaroğlu'na başta CHP'li kadınlar olmak üzere toplumdaki tüm kadınların tepki göstermesi gerektiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu'nu kınadıklarını ifade eden Yolgiden, kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık zihniyetin ürünü olan sözlerinden dolayı, ana muhalefet partisi genel başkanını şiddetle kınadıklarını kaydetti.

Kadınların vatana ve millete hizmet etme gayretinde olduklarını dile getiren Yolgiden, "Ana muhalefet partisi genel başkanının, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği, ahlak ve insaftan yoksun ifadeleri ülke siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür. Başta CHP'li hemcinslerimiz olmak üzere, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz." şeklinde konuştu.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.