Kırklareli

Kırklareli'den kısa kısa

14:12 21 Nisan 2016
Kırklareli'den kısa kısa

Kırklareli'de yürütülen Genç Şefkat Projesi'nin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Kırklareli Üniversitesince yürütülen projenin değerlendirme toplantısı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Malkoç Çetin, proje koordinatörleri ve üniversite öğrencilerinin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, projeyle evde bakım hizmeti alan engellilerin ve bakıcılarının bilgilendirildiğini söyledi.

Projenin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü belirten Çetin, engelli bakıcılarının uluslararası standartlarda olmasını amaçladıklarını kaydetti.

- Rektör Aykaç Somalili öğrencileri kabul etti

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören Somalili öğrencileri kabul etti.

Aykaç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünyanın değişik ülkelerindeki öğrencileri Türkiye'de ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.

Yabancı uyruklu öğrencileri önemsediklerini kaydeden Aykaç, "Bu öğrencilere gerekli eğitim, öğretimi vermek bizlerin görevi. Üniversite olarak yabancı öğrencilere her zaman gönlümüz de kapımız da açık. Ailelerinizden ayrılıp çok uzak diyarlardan gelerek gösterdiğiniz üstün gayret, özveri ve fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.