Kırklareli

Kırklareli'den kısa kısa

09:11 13 Mayıs 2016
Kırklareli'den kısa kısa

Kırklareli Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Tahsin Halcı, Sosyal Güvenlik Haftasının çeşitli etkinliklerle kutlanacağını bildirdi.

Halcı, yaptığı yazılı açıklamada, haftanın 16-22 mayıs tarihleri arasında bir dizi etkinliklerle kutlanacağını belirtti.

Etkinlikler ile Sosyal Güvenlik Kurumunu en iyi şekilde tanıtmayı amaçladıklarını ifade eden Halcı, açıklamasında şunları kaydetti:

"Sosyal güvenlik hizmet standartları yeniden belirlenerek, insan odaklı, güler yüzlü bir hizmet anlayışıyla, en kısa sürede, eşit ve adil bir şekilde sunulması amaçlanmıştır. İnanıyoruz ki, kurumsal etkinliği artıracak olan böylesi bir reform, ayrım gözetmeksizin, bütün vatandaşlarımıza, eşit koşullarda, hak ettikleri kapsam ve kalitede sosyal güvenlik sağlama imkanı tanıyacaktır. Bu amaçla Sosyal Güvenlik Kurumunu paydaşlara tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda Sosyal Güvenlik bilinci oluşmasını sağlamak amacıyla 16-22 mayıs tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası kutlanacaktır."


- Eser, incelemelerde bulundu

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, kurum içinde incelemelerde bulundu.

Yetkililerden bilgi alan Eser, kurum içerisinde en çok iş güvenliği ve çalışanların sağlıklarını önemsediklerini söyledi.

Zaman zaman denetimlerin yapılacağını anlatan Eser, tüm çalışanlara başarılar diledi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.