Kırklareli

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na doğru

11:03 18 Mayıs 2016
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na doğru

Lüleburgaz'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Uluslararası Halter Şampiyonası düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü spor salonunda düzenlenen şampiyonada, Bulgaristan Haskovo Beyaz Ayı Spor Kulübü ile Lüleburgaz Gençlikspor kulübü sporcuları yarıştı.

Lüleburgaz Gençlikspor Antrenörü Valentin Ivanov Gemedzhiev, burada yaptığı konuşmada, halter dalında çok iyi bir ivme yakaladıklarını söyledi.

İlk kez uluslararası alanda bir şampiyonanın Lüleburgaz'da yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten Gemedzhiev, şöyle konuştu:

"İlk kez Lüleburgaz’da böyle bir turnuva düzenlendi. Bizim için iyi geçen bir turnuva oldu. Teknik anlamda bizim için zengin geçen mücadeleler gerçekleşti. Sporcularımız deneyim kazandı. Şimdi Rize’de yapılacak Türkiye Şampiyonası maçlarına hazırlanacağız. Aynı zamanda Eylül ayında biz de Bulgaristan’a gideceğiz. Dostluk çerçevesinde iki ülke arasında maçlar olacak. Bu tarz turnuvaları her sene düzenlemek istiyoruz. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde büyük katkıları olan İlçe Spor Müdürümüz Soner Polat’a teşekkür ediyoruz."

Şampiyonada, iki ülke sporcuları arasından dereceye girenlere madalyaları verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.