Kırklareli

Kırklareli Barosu'nun kuruluş yıl dönümü

13:15 14 Temmuz 2016
Kırklareli Barosu'nun kuruluş yıl dönümü

Kırklareli Baro Başkanı Harun Saygılı, "Kırklareli Barosu Türkiye'nin saygın ve önemli bir sivil toplum örgütü haline gelmiştir." dedi.

Saygılı, Kırklareli Barosu'nun 63. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, makamında düzenlediği basın toplantısında 1953 yılında 17 avukatla kurulan baronun şimdi ise 200'ü aşkın üyesinin bulunduğunu söyledi.

Avukatların görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Saygılı, baronun kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kırklareli Barosu'nun her geçen gün büyüdüğünü anlatan Saygılı, "63. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir takım etkinlikler düzenlenecek. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan törenimizde Türkiye Barolar Birliğince (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Ticaret Borsası salonunda avukatlara yönelik düzenlenen konferansa katılarak bir konuşma yapacak. Etkinliklerimize tüm avukatlarımızı bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Demokratik hukuk devletinin temel hak ve özgürlüklerin güvenceye alındığı bir yapı olduğunu vurgulayan Saygılı, "Kırklareli Barosu Türkiye'nin saygın ve önemli bir sivil toplum örgütü haline gelmiştir. Baromuz her geçen gün büyüyerek, tanınırlığı artmaktadır. Bu tanınırlığı ve saygınlığı bir adım daha ileriye taşımak için gayret göstermeye devam edeceğiz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.