Kırklareli

AA'nın “Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi” kitabı

13:18 15 Ağustos 2016
AA'nın “Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi” kitabı

Anadolu Ajansının (AA), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin kronolojisini ve bu kalkışmaya tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Kırklareli Üniversitesi'ne (KLÜ) kayıt yaptırmak için gelen öğrenci ve velilere dağıtıldı.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç ile AA çalışanlarınca dağıtılan ve önemli bir arşiv kaynağı olarak değerlendirilen kitap, yoğun ilgi gördü.

Rektör Aykaç, burada yaptığı konuşmada, AA tarafından hazırlanan ki̇tabı çok beğendi̇ği̇ni̇ söyledi̇.

"Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını vatandaşlara dağıtıyor olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Aykaç, kitabın darbe girişimini en iyi şekilde anlattığını ifade etti.

Kitabın herkes tarafından incelenmesi gerektiğini aktaran Aykaç, "Kitap dolayısıyla AA'yı gönülden tebrik ediyorum. Her zaman olduğu gibi şu anda da AA vatandaşları bilgilendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Darbe girişimini anlatan bu kitap çok önemli. AA'nın hazırladığı kitap tarihe bir not düşmüştür. Bu kitap iyi incelenerek gelecek kuşaklara aktarılmalıdır." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğine karşı gelenlerin her zaman karşısında durduklarını ifade eden Aykaç, Türkiye'nin büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini vurguladı.

Terörün her türlüsünü nefret ve şiddetle kınadıklarını dile getiren Aykaç, Türk milletinin oynanan oyunlara asla müsaade etmediğini ve etmeyeceğini sözlerine ekledi.

Vatandaşlardan Recep Gökkol ise kitabı dikkatlice incelediğini ve çok beğendiğini aktardı.

Gökkol, Türk milletinin zor bir süreci geride bıraktığını ve tüm dünyaya önemli bir mesaj verdiğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.