Kırklareli

Babaeski Meslek Yüksekokulunda akademik yıl açılışı

09:14 27 Eylül 2016
Babaeski Meslek Yüksekokulunda akademik yıl açılışı

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulunda 2016-2017 akademik yıl açılış töreni düzenlendi.

Babaeski Meslek Yüksekokulunun konferans salonunda düzenlenen törende, Okul Müdürü Yrd. Doç Ertuğ Can, üniversitelerin sadece bir eğitim kurumu olmadığını söyledi.

Üniversitelerde farklı kültürlerin, alışkanlıkların, yaşam tarzlarının bir araya geldiğini belirten Can, buraların hoşgörünün ve barışın pekiştirildiği önemli bir sosyalleşme alanı olduğunu kaydetti.

Üniversitenin iş yaşamından önceki son eğitim kurumu olduğunu anlatan Can, şöyle konuştu:

"Öğrencilik üniversite hayatıyla birlikte yeni bir boyut kazanmakta ve daha yoğun bir tempoda çalışmayı zorunlu kılmaktadır. Bu nedenle bütün öğrencilerimizin derste anlatılanlarla yetinmemelerini, okuyan, araştıran, gelecekleri için sürekli öğrenen bireyler olmayı ilke edinmelerini ve kendilerini her alanda sürekli geliştirme gayreti içinde olmalarını arzuluyoruz. Babaeski Meslek Yüksekokulu olarak alanında uzman, iyi eğitim almış mezunlar yetiştirerek sanayi ve ticaret dünyasının insan kaynakları alanındaki yetişmiş eleman ihtiyaçlarına karşılık vermenin çabası içindeyiz. Okulumuzu yeni kazanan öğrencilere hoş geldiniz, diyor, bütün öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize başarılı bir akademik yıl diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.