Kırklareli

Şehit ve gazi ailelerine ücretsiz tıraş kampanyası

11:54 04 Haziran 2017
Şehit ve gazi ailelerine ücretsiz tıraş kampanyası

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir erkek kuaförü ramazan ayı dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine ücretsiz tıraş kampanyası başlattı.

Özerler Mahallesi Turgutbey Caddesi'nde, erkek kuaförü işletme sahibi Ergin Çelebi, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olduğunu söyledi.

Şehit ve gazi ailelerine yönelik ücretsiz tıraş kampanyası başlattıklarını ifade eden Çelebi, yaşanan terör olayları nedeniyle yakınlarını vatan için şehit ve gazi veren ailelerin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Vatanın, uğruna verilen şehitler ve gaziler sayesinde vatan olduğunu aktaran Çelebi, bir karış vatan toprağı uğruna canını feda eden şehit ve gazileri rahmetle andıklarını kaydetti.

Kampanyanın ramazan ayı boyunca devam edeceğini bildiren Çelebi, "Bu kampanyayı iş ortağım Mahmut Terzierul ile başlatma kararı aldık. Vatan için şehit ve gazi olan asker ve polisimiz için herkes desteklerini her zaman belli etmelidir. Bugün burada rahat oturabiliyorsak Mehmetçiklerimiz, polis teşkilatımızın sayesindedir. Biz denize küçük bir taş attık, herkesin ufak da olsa bu şekilde gazi ve şehit ailelerini desteklemesi gerekiyor." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.