Kırklareli

Kırklareli Valisi Civelek'ten veda mesajı

10:23 28 Haziran 2017
Kırklareli Valisi Civelek'ten veda mesajı

Valiler Kararnamesi ile Muğla Valiliğine atanan Kırklareli Valisi Esengül Civelek, veda mesajı yayımladı.

Civelek, mesajında, Muğla Valiliği görevine atanması nedeniyle Kırklareli'den ayrılacağını belirti.

Kırklareli'nin gönlünde her zaman çok özel bir yerinin olacağını ve bu ayrılığın fiziksel bir ayrılış olduğunu ifade eden Civelek, şunları kaydetti:

"Kırklarelili değerli vatandaşlarımı çok sevdim. Değerli vatandaşlarıma müteşekkirim. Kadın vali olarak beni çok büyük ilgi, sevgi, saygıyla sahiplendiler. Gönüllerinde yer verdiler, benimsediler. Kırklareli'de görev yapmış olmaktan Kırklareli'ye hizmet etmiş olmaktan onur, gurur, mutluluk duyuyorum."

Civelek, yaklaşık 3 yıllık Kırklareli Valiliği görev süresinde, kaliteli, etkin, verimli kamu hizmeti sunulması için tüm kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, üniversite, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve yerel basınla iş birliği içerisinde, uyum ve ahenk ile üstün görev ve hizmet anlayışıyla çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Esengül Civelek, mesajında, kendisine valilik görevine layık görmeleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Başbakan, İçişleri Bakanı ve diğer Bakanlar Kurulu üyelerine şükranlarını arz ettiğini ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.