Kırklareli

Lüleburgaz'da kız arkadaşa evlilik teklifi

13:09 16 Temmuz 2017
Lüleburgaz'da kız arkadaşa evlilik teklifi

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir genç, kız arkadaşına meşale, konfeti, klarnet, keman ve darbuka eşliğinde evlenme teklifinde bulundu.

Gökhan Eryetiş, kız arkadaşı Elif Eryılmaz'ı Edirne bayırı mevkisinde bir kafenin bahçesine getirdi.

Burada Eryetişi ve Eryılmaz'ı arkadaşlarıyla birlikte yine daha önceden haber verdiği klarnet, keman ve darbuka ekibi karşıladı.

Eryılmaz, otomobilden indikten sonra karşılaştığı sürpriz karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Bu sırada Eryetiş, diz çökerek, evlenme teklifini bir de sözlü olarak dile getirdi.

Eryetiş, teklifini kabul eden kız arkadaşının parmağına yüzük taktı. Çift, müzik eşliğinde bir süre dans etti.

Eryetiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yıllık birlikteliklerini evlilikle sonuçlandırmak istediklerini söyledi.

Bu nedenle kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifinde bulunduğunu belirten Eryetiş, bunun da özel bir şekilde olmasını istediğini ifade etti.

Evlilik teklifini kabul eden kız arkadaşı Eryılmaz ile bir ömür birlikte olmayı istediğini kaydeden Eryetiş "Birçok mutlu, birçok da hüzünlü anımız oldu. Ama her defasında iyisiyle kötüsüyle bir arada olduk. 7 yıllık süreçte hep galip gelen aşkımız oldu. İnşallah bundan sonra da böyle olacak. Evlenme teklifime 'evet' cevabını vererek beni dünyanın en mutlu insanı yapan kız arkadaşım Elif'e teşekkür ediyorum. Bu mutluluğumuzu ömür boyu sürdürmek istiyoruz. Arkadaşlarımıza da bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum." dedi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.