Kırklareli

Kırklareli'den kısa kısa

14:14 28 Temmuz 2017
Kırklareli'den kısa kısa

Karaağaç Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, araç filosunu güçlendiriyor.

Karaağaç Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Nuri Birol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolcu taşımacılığında kaliteyi artırmak amacıyla 2 yeni araç aldıklarını söyledi.

Daha iyi hizmet verebilmek adına da 2 adet 2017 model araç alarak çıtayı yükselttiklerini ifade eden Birol, şöyle konuştu:

''Kooperatif başkanı olarak yolcularımıza daha kaliteli, güvenilir hizmet vermek adına araçlarımızı yeniledik. İlerleyen zamanlarda tüm üyelerimizin araçlarını değiştirmesini temenni ediyoruz. Bizlere destek veren yolcularımıza da gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.''


- Belediye kendi bankını üretiyor

Ahmetbey Belediyesi, beldede ihtiyaç duyulan bankları kendi atölyesinde üretiyor.

Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede park ve bahçelere yeni konulacak bankların üretiminin sürdüğünü söyledi.

Bankların Ahmetbey Belediyesi atölyesinde imal edilerek piyasanın 3'te biri fiyatına mal edildiğini belirten Altıntaş, atölyede aynı zamanda zarar gören bankların onarımı da yapılarak yeniden yerlerine yerleştirildiğini kaydetti.

Altıntaş, kendi atölyelerinde ürettikleri arkalıksız ahşap bankların piyasa fiyatının 200 lira civarında olduğunu, atölyede bir bankın değerinin ise yaklaşık 66,6 liraya denk geldiğini aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.