Kırklareli

AA'dan Vali Çiftçi'ye ziyaret

11:49 31 Temmuz 2017
AA'dan Vali Çiftçi'ye ziyaret

Valiler Kararnamesi ile Kırklareli Valiliğine atanan Orhan Çiftçi, Anadolu Ajansı (AA) Kırklareli Bürosu muhabirlerini makamında kabul etti.

Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AA'nın haberleşme alanında toplumu aydınlatma adına önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

AA'nın Türkiye'nin kalbi olan bir kuruluş olduğunu ifade eden Çiftçi, Kırklareli'de görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Vatandaşlara hizmet için bu görevlerde olduklarını anlatan Çiftçi, şöyle devam etti:

"Devlet dairesine hiçbir vatandaş keyif için gelmez. Burada bir işi var ki geliyor. O yüzden memurlarımız ve müdürlerimize hep söylüyorum, kendinizi vatandaşların yerine koyun ve empati yapın. Empati yaparsanız işler çok güzel hale gelir. Memurlarımızdan hep güler yüzlü olmalarını istiyorum. Bu şekilde bir yönetim anlayışıyla Kırklareli'yi hep birlikte yönetmeye gayret edeceğiz. Hükumetimizin, devletimizin 2023 hedefleri var. O hedeflere ulaşmak için de hep birlikte tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kırklareli'de yaşayan vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Muhabir Özgün Tiran da Vali Çiftçi'ye teşekkür ederek, AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.