Kırklareli

İzmir'de okul müdürünün öldürülmesi

16:14 18 Aralık 2017
İzmir'de okul müdürünün öldürülmesi

Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şubesi Başkanı Başkanı Selahattin Karanfiler, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında bu tür şiddet olaylarını lanetlediklerini söyledi.

Eğitim Bir-Sen Kırklareli Şubesi'nce İzmir'in Ödemiş ilçesinde, okul müdürünün makamında düzenlenen silahlı saldırıyla öldürülmesi kınandı.

Şiddet olaylarına karşı yetkililerin gerekli tedbirleri alması gerektiğini belirten Karanfiler, bu tür olaylar duymak istemediklerini kaydetti.

Hayatını kaybeden öğretmen için Allah'tan rahmet dileğinde bulunan Karanfiler, "Sebebi ne olursa olsun, iki lise öğrencisinin okul yöneticisine karşı öldürme kastıyla hareket etmesi, şiddetin vardığı noktanın en açık göstergesidir. Kim hangi amaçla yaparsa yapsın, genelde bütün vatandaşlarımızı husu sen eğitimcileri hedef alan şiddet saldırılarını kınıyoruz. Terör saldırıları sonucu şehit edilen Aybüke ve Necmettin öğretmenin acı, hüzünlü hatıraları halen yüreğimizi dağlarken, kaygı verici boyutlara varan bu saldırılar da üzüntümüzü katmerleştiriyor." diye konuştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.