Kırklareli

Kahvehaneden elde ettiği geliri Mehmetçiğe bağışladı

12:08 09 Mart 2018
Kahvehaneden elde ettiği geliri Mehmetçiğe bağışladı

Demirköy ilçesinde bir kahvehane sahibi, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla bir günlük satış gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

İlçede kahvehane işleten Zeki Patan, kahvehanenin camına "28 Şubat Çarşamba tüm hasılatımız Afrin'deki harekat için Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacaktır'' yazılı pankart astı.

Patan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla bir günlük kampanya yaptığını söyledi.

Kahvehanenin bir günlük geliri bin 165 lirayı şehit ailelerine verilmek üzere Mehmetçik Vakfı'na bağışladığını ifade eden Patan, kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.

Mehmetçiklerin vatan savunmasında şehit düştüğünü aktaran Patan, ''Bir günlük tüm gelirimi bizler için gözünü kırpmadan canlarını veren, vatan için şehit olan kahraman Mehmetçiğimizin ailelerine bağışlamayı düşündüm. Kampanya kapsamında bir günde kazandığım bin 165 lirayı Mehmetçik Vakfı'na yatırdım. Bir damla teselli olabilirsem ne mutlu bana. Umarım diğer esnaflar da aynı hassasiyeti gösterir.'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.