Kırklareli

Kırklareli Kariyer ve İstihdam Fuarı açıldı

15:30 11 Nisan 2018
Kırklareli Kariyer ve İstihdam Fuarı açıldı

Kırklareli Kariyer ve İstihdam Fuarı açıldı.

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ), Trakya Kalkınma Ajansı ve İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Kırklareli Kariyer ve İstihdam Fuarı'nın açılışı törenle yapıldı.

Vali Orhan Çiftçi, KLÜ Kayalı Yerleşkesinde düzenlenen fuarın açılışında yaptığı konuşmada, fuarın hem öğrenciler hem de sanayiciler açısından yararlı olacağını ifade etti,

Sanayicilerle öğrencilerin bir araya geleceği fuarda, öğrencilerin kariyer planlaması imkanı bulacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Önemli bir faaliyet. Burada sanayici üniversite ve öğrenci buluşacak. Özellikle öğrencilerimizin kariyer planlaması ve iş hayatı planlaması için anlamlı, önemli ve değerlidir. Akademik bilginin yeterli değildir. Gerçek hayat akademik bilgiden daha farklıdır. Bunu burada görecekler ve inşallah hayallerini süsleyen iş imkanlarına belki bir derece kavuşmuş olacak, geleceklerini de bu şekilde planlamış olacaklar. Sanayicimizin de yetişmiş eleman ihtiyacı giderilmiş olacak.''

Çiftçi, açılışın ardından fuarı gezerek Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür'den bilgi aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.