Kırklareli

"Biriz Beraberiz Projesi"

09:34 13 Nisan 2018
"Biriz Beraberiz Projesi"

Lüleburgaz Milli Eğitim Müdürlüğünce liseler arasındaki kaynaşma ve arkadaşlığı geliştirmek için hayata geçirilen "Biriz Beraberiz Projesi" başladı.

Proje kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ve TEMA Vakfı işbirliğinde, Eskitaşlı köyündeki bal ormanları ağaçlandırma alanında badem, kızılcık, dut ve yalancı kirazdan oluşan 300 adet fidanı toprakla buluşturdu.

17 liseden yaklaşık 170 öğrenci ve öğretmenin katılımı ile yapılan etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, TEMA Vakfı Lüleburgaz Temsilcisi Vicdan Aladağ, Eskitaşlı Köyü Muhtarı Selami Tezcan katıldı.

Çetin, burada yaptığı konuşmada, projelerinin ilk ayağında öğrencileri bir araya getirdiklerini söyledi.

Öğrencilerin kaynaşıp, beraber bir şeyler yapmanın, ortak faaliyet içinde bulunmanın keyfini sürdüğünü belirten Çetin, hem doğayı yeşertip hem de yeni arkadaşlıkların kurulduğunu dile getirdi.

Çetin, projelerine destek veren TEMA Vakfı, Orman Fidanlık Müdürlüğü ve Eskitaşlı köy muhtarlığına da katkıları için teşekkür etti.

TEMA Vakfı Lüleburgaz temsilcisi Vicdan Aladağ da okulların fidan dikimine gösterdiği yoğun talep dolayısıyla mutluluk yaşadıklarını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.