Kırklareli

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine doğru

16:18 23 Nisan 2018
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine doğru

AK Parti Kırklareli Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Akın Babar, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine hazır olduklarını söyledi.

Babar, İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi önünde yaptığı basın açıklamasında, MHP ile gerçekleştirilen Cumhur ittifakı neticesinde 24 Haziran'da cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçiminin yapılacağını anımsattı.

Gençlik kolları teşkilatı olarak seçimlere çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Babar, seçimlerde istikrarın devam edeceğine inandıklarını belirtti.

AK gençlik olarak seçimlere odaklandıklarını aktaran Babar, ''Bugün burada seçime hazır olduğumuzu, ak gençliğin tamamen seçimlere odaklandığını, seçimlere odaklanırken de bizlerin gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için de çalıştığımızı söylemek istiyoruz. AK gençlik olarak seçimler için değil, kendi geleceğimiz için çocuklarımız için çalıştığımızı daha güzel daha müreffeh yaşanabilir, sosyal ve kültürel alanıyla yaşanabilir daha güzel Kırklareli için burada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önce genel seçimde rekor bir oy kıraracağımıza, yerel seçimlerde de Allah'ın izniyle buranın seçim ve siyasi çehresini değiştireceğimize inanıyorum.'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.