Kırklareli

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine doğru

12:53 05 Mayıs 2018
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine doğru

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı'nda temayül yoklaması yapıldı.

Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleştirilen temayül yoklamasında yaklaşık 900 partili, 22 milletvekili aday adayından 3'üne oy verdi.

İl Başkanı Alper Çiler, gazetecilere yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Seçim öncesinde milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldığını ifade eden Çiler, partililerin milletvekili adayı olarak görmek istediği 22 aday adayı arasından 3'ü için oy kullandığını belirtti.

Temayülün hayırlı olması temennisinde bulunan Çiler, ''21 Mayıs'ta açıklanacak adaylar için temayül bir ön yoklamadır. 27. Dönem milletvekilliği için Kırklareli'nde 23 aday adayımız var. Tüzüğümüz gereği mevcut milletvekilimiz olmadan 22 kişi için oy kullanıldı. Oyları da gönüllerinden geçen milletvekili olarak görmek istedikleri 3 kişiyi işaretlediler. Buradan toplanan oylar genel merkeze gönderilecek. Teşkilatımızın bir değerlendirmesi olacak. İnşallah hayırlı uğurlu olur.'' diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.