Kırklareli

Lüleburgaz Belediyesinde devir teslim töreni

13:03 05 Mayıs 2018
Lüleburgaz Belediyesinde devir teslim töreni

Lüleburgaz Belediye Başkanlığına seçilen Murat Gerenli, görevine başladı.

Belediye Başkanı Emin Halebak'ın milletvekilliği aday adaylığı dolayısıyla görevinden istifa etmesinin ardından başkan vekili olarak görev yapan Şehbender Öztürk, görevi Belediye Meclisi tarafından seçilen Murat Gerenli'ye devretti.

Gerenli, başkanlık makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Belediye Meclisince seçilerek Belediye Başkanlığı görevine getirildiğini söyledi.

Belediye Başkanlığı yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Gerenli, ilçe halkına en iyi şekilde hizmet edeceğini belirtti.

Belediye Meclisine de teşekkür eden Gerenli, ''Çok mutluyum, Lüleburgaz halkına en iyi şekilde hizmet vermek için yaptığımız çalışmalara bundan sonra da devam edeceğiz. Meclisin yoğun ittifakıyla seçilmiş olmak beni daha mutlu etti. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 19 yıldır Lüleburgaz için çok büyük işler yapmış, Lüleburgaz'ın cehresini değiştirmiş, yerel yönetim anlayışını çok farklı boyutlara getirmiş ve kurumsal yapıyı bu günlere taşımış bir başkanın elinden bu görevi devralıyorum. Bu görev benim için zor ama omuzlarımdaki yükün ağırlığını çok iyi hissederek hareket edeceğim. Çok severek hizmet etmek istediğim Lüleburgaz için daha çok çalışacağım." diye konuştu.

Törene eski belediye başkanı Emin Halebak da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.