Kırklareli

Çiğ süt desteklemeleri üreticiyi sevindirdi

11:09 17 Mayıs 2018 1 Yorum Var
Çiğ süt desteklemeleri üreticiyi sevindirdi

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, çiğ süt desteklemeleri birim fiyatında yapılan artışın üreticiyi sevindirdiğini bildirdi.

Dermenci, yaptığı yazılı açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca ocak, şubat ve mart aylarına ait 1. dönem çiğ süt desteklerinin birim fiyatlarının belirlendiğini anımsattı.

Fiyatlarda geçen yıla nazaran büyük artış yapıldığını belirten Dermenci, sıcak süt 5 kuruş, soğutulmuş çiğ süt 10 kuruş ve soğutulmuş çiğ süt örgütlü satışı 12 kuruş olarak belirlendiğini kaydetti.

Dermenci, çiğ süt desteklemeleri birim fiyatında yapılan artışın üreticiyi sevindirdiğini dile getirerek, "2018 yılının böyle güzel düşünülmüş destek programlarıyla geçmesini temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Cengiz şakacı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben söylenenlere uygulamalar arasındaki farkı anlamış değilim daha önce her üç ayda ödenecek dendi beşinci ay bitiyor bir şey yok soğuk süt 8krş dendi bir sefer ödendi birdaha 4krş devam şimdi nasıl olacak geçen sene yem 48 mazot 3300 tohum mısır çuvalı 250"300 tl idi busene herşey uçmuş nasıl olacak bu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.