Kırklareli

Kırklareli'den kısa kısa

09:59 14 Eylül 2018
Kırklareli'den kısa kısa

TFF Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstasyonspor'da transfer çalışmaları sürüyor.

Kulüp Başkanı Ekrem Kalmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lüleburgazspor'dan Yasin Tunca ve Ergene Kırkgöz, Gençlikspor'dan Onur Macar ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirten Kalmaz, lige çok iyi hazırlandıklarını aktardı.

Yeni transferlerin katılımıyla güçlü bir takım oluşturacaklarını ifade eden Kalmaz, takımın yeni sezonda ligi hak ettiği yerde tamamlayacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.

- "Kurtuluş Kupası" düzenlenecek

Lüleburgaz'da köyler arası futbol turnuvası düzenlenecek.

Lüleburgaz Belediyesi Tesisler Müdürü Samet Servet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenlenecek turnuvada 12 köy takımının mücadele edeceği söyledi.

3 grup halinde mücadele edileceğini belirten Servet, şampiyon olan takıma 5 bin lira değerinde malzeme yardımı yapılacağını ifade etti.

Turnuvanın 18 Eylül'de başlayıp, 11 Ekim'deki final mücadelesiyle tamamlanacağını kaydeden Servet, şöyle konuştu:

"Lüleburgaz Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan 'Kurtuluş Kupası' 18 Eylül'de başlıyor. Geçmiş yıllarda turnuva dolayısıyla köy takımları arasındaki dostluk pekişti. Değişik kategorilerde mücadele eden köy takımları kendi liglerinde karşılaşamazken, bu turnuvada karşı karşıya gelerek güzel görüntüler oluşturdu. Turnuva aynı zamanla takımlar için lig öncesi bir hazırlık süreci oluyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.