Kırklareli

Kırklareli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü

10:15 08 Kasım 2018
Kırklareli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Bilgin, mesajında, Kırklareli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünün birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gururun yaşandığını bildirdi.

Kırklareli'nin 10 Kasım 1922 tarihinde, her türlü yokluk, kıtlık ve imkansızlığa rağmen bağımsız vatan sevdası ile düşman işgalinden kurtarıldığını ifade eden Bilgin, mesajında şunlara yer verdi:

"Ülkemiz üzerinde geçmişte oynanan oyunların bugünlerde farklı şekilde geliştiğini görüyoruz. Ancak, bu kutsal vatan topraklarını kanlarıyla sulayarak bize emanet eden ecdadımıza layık olmak için, ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunların bilinciyle, birlik ve beraberliğimizi bozmadan daha da yüceltmek ve güçlendirmek için çok çalışacağız. Bu vesileyle, Kırklareli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.