Kırklareli

Sokak ortasında eşini bıçakladı!

08:13 17 Eylül 2019 1 Yorum Var
Sokak ortasında eşini bıçakladı!

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, yolda yürürken karşılaştığı boşanma aşamasındaki eşi Tolga Ç. (33) tarafından çıkan tartışmada göğsünden ve bacaklarından bıçaklanan Elif Ç. (31) ağır yaralandı. Elif Ç., hastanede tedaviye alınırken, kısa süre sonra yakalanan Tolga Ç. mahkemece tutuklandı.

Olay, dün akşam saatlerinde, Lüleburgaz'ın Gündoğdu Mahallesi Namazgah Sokak'ta meydana geldi. 2 çocuk sahibi Elif Ç., boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Tolga Ç. ile sokakta karşılaşınca ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşünce Tolga Ç., yanındaki bıçakla eşini göğüs ve bacaklarından yaraladı. Elif Ç. kanlar içinde yere yığılırken, Tolga Ç. ise olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Elif Ç. ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Elif Ç., daha sonra Kırklareli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

"KASTEN ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS" SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Polis ekipleri kaçan Tolga Ç.'yi olaydan kısa süre sonra suç aleti bıçakla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Tolga Ç., çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Rahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Öldüren öldürene bu ne yahhuuu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Rotterdam 4 yıl önce Şikayet Et
    ulkenin butun kadinlari olunce, artik erkek erkege yasarsiniz. Adalet kadinlara islemiyor, cani erkekleri kayiriyor.
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    tutuklanmis iste ne yapmalari gerekiyor ?
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.