Kırşehir

Kırşehir'de spor kompleksi açıldı

11:00 20 Ekim 2015
Kırşehir'de spor kompleksi açıldı

Kırşehir'in Özbağ beldesinde, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın desteğiyle yapılan spor kompleksinin açılışı gerçekleştirildi.

Özbağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Necati Şentürk, Hacı Turan Spor Kompleksi'nin açılışında yaptığı konuşmada, halı sahanın gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Şentürk, "Gönülleri vatan, bayrak sevgisiyle, imanla dolu gençler bu tesislerde spor yaparak beden ve ruh sağlıklarını geliştirecekler. Gençlerimizin hepsi gelecekte iyi noktalara gelecekler, bundan şüphem yoktur. Halı sahanın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay da belediyenin ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın katkılarıyla yapılan tesiste emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından, içinde halı saha ve çeşitli birimlerin olduğu spor kompleksinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, il protokolü ve çok sayıda kişi katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.