Kırşehir

Şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar dağıtıldı

14:39 21 Ekim 2015
Şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar dağıtıldı

Kırşehir'de 8 şehit çocuğuna tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen "Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında, Kırşehir'de şehit çocuklarına bilgisayar ve tablet hediye edildi.

Kırşehir Valiliği'nde düzenlenen programda konuşan Vali Necati Şentürk, çocukların teknoloji ile tanışmasının onların derslerine ve sosyal hayatlarına katkısı olacağını belirtti.

Şehitlerin emaneti olan çocuklara devletin her zaman desteği olduğunu söyleyen Şentürk, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen "Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında, şehrimizdeki 8 şehidimizin çocuklarına bilgisayar hediye edeceğiz. Dağıtılan bu bilgisayarlarımız ile çocuklarımızın sosyal hayatlarında ve ders çalışmalarında yardımcı olacak. Çocuklarımız ülkenin geleceğine yön verecekler. Onların başarıları ile devletimize, milletimize büyük hizmet eden ve şehit olan atalarının, babalarının ruhlarını şad edeceklerdir"

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Şentürk, 5 adet tablet ve 3 adet dizüstü bilgisayarları şehit çocuklarına takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.